Idag fick jag en kommentar som fick mig att gråta

ledsen katt
Ledsen kissekatt

Ja, idag fick jag en kommentar som fick mig att gråta, jag är ganska känslig men det var sättet den var skriven på. Så här är det:

Du är en fantastisk människa, jag har gråtit mycket när jag läst det du skrivit om ditt liv. Det är så modigt och starkt att lämna ut även de svåra bitarna. – Det här har hänt, det var hemskt, men jag tog mig ur av egen kraft och det är jag stolt över.- Så upplever jag dig.
Många kramar från Lena

Jag kände mig så rörd. Hon skrev naturligtvis mer än denna kommentaren men det var just de orden som satte fart på tårarna. Tänk att det finns människor som upplever mig på det viset, det är underbart.

halsband
vackert halsband

Det är ungefär det här halsbandet jag kommer att göra. Jag har pärlat en del i mitt liv så det är ingen större konst men jag tycker de är så fina. Det var riktigt skoj på terapin, det tog ett tag innan vi hittade vad vi sökte. När jag ändå pratar om halsband så ska jag berätta en annan rolig sak. I morse när jag klädde på mig så kom sköterskan i och sa något, jag kommer inte ihåg vad, men när hon hade sagt det så blev jag ännu mer stressad och jag la i sminket jag hade använt och när jag tittade så kunde jag inte se vart mitt halsband hade tagit vägen, för jag hade hängt det på mitt ben för att jag skulle sätta på mig det och nu var det helt borta. Jaja tänkte jag, jag får titta mer efter träningen. När jag kom upp så hjälpte de också mig att leta, vi lyfte på mitt påslakan och riste det men inget halsband. Vi tittade på golvet och bland sminket men inget halsband. När de har gått så behöver jag gå på toaletten så jag byter från rullstollen till toastolen och kör in på toaletten. När jag drar ner byxorna så känner jag att det gör ont bak på benet och en bit upp på skinkan. Gissa vad, ja rätt, det var halsbandet. Så roligt att jag inte har känt det när jag har suttit Det borde ha gjort ont. Ja en liten glad historia.

kamera
Gammal kamera

I morgon när min familj har varit här så tänkte jag lägga ut lite foto från dagen men också ifrån träningslokalen. Vi får se vad det blir. Denna gången gör jag det med ett inlägg och inte en sida. Jag kommer ändå byta fotona som är på den sidan. Det känns bättre att ha det på bloggsidan. Denna gången utan någon text alls för jag har svårt att hålla käften.Jag måste bara och då får det inte plats lika mycket foton heller så nu är det färdigsnackat. Det hade varit häftigt att ha en sån kamera som fungerade. Tänk att få vänta på fotona, ända tills de är framkallade. Nu är det snart kvällsmat och som vanligt har jag beställt gröt. Nu på kvällen är det vanligt med gröt,

Nu avslutar jag detta inlägget. Sköt om er och mys för det är fredag. Jag sänder iväg kkramar till er alla ❤ ❤ ❤

2 kommentarer på “Idag fick jag en kommentar som fick mig att gråta

  1. Det är skönt att läsa vissa kommentarer :-)Jättefint halsband. Jag blir då sugen på att börja pärla igen. Jag gjorde ett halsband som liknade ett annat som såldes i Danmark. De skulle ha 998 danska kronor för det. Så mycket gav inte jag för mitt 🙂
    Hoppas du sover gott inatt. Kram kram ❤ ❤ ❤

    Gilla

Lämna en kommentar