Nu är jag trött….

r5

Hej, finaste du…

Nu är det kväll och dessutom söndag. Vad har jag gjort hela dagen då? Jo, jag har suttit och redigerat mängder med foton. Gjort collage och andra saker. Tiden har bara sprungit iväg. Jag kan fortfarande inte fatta att jag har suttit här framför datorn exakt hela dagen. Anledningen till att jag har fixat fotografierna är för att jag vill de ska vara fina när jag delar dem med dig, såklart. Det tar mycket längre tid än vad man kan tro. Varje bild måste få sitt och det är lika viktigt med varje foto. Jag är väl lite konstig..

Jocke och Linnea drog sig hemåt vid middagstid, efter att vi hade ätit frukost tillsammans. Det blev lite tomt när de gått. Alice kutar rundor och ska kela när hon är på det humöret så det märks att det är fler än vi här. Efter det så tycker jag faktiskt att det blev tyst här hemma och vi har ju fortfarande barnbarnen kvar här. Ingen av dem ville åka till Lund idag, så då fick det bli så här. Jag lägger ut fotografierna efterhand och det är inte tvunget att texten stämmer, för det finns för många för det.

anton idag

Anton är upptagen med Lego

steffi1

En nyvaken och mysig tös

 

 

 

 

 

 

 

Stephanie är en mysig tös när hon har vaknat. Hon vill gärna sitta i lugn och ro tills hon har vaknat till. Hon kan också sova länge. Anton är precis tvärt emot, han vaknar innan tuppen och då är det fullt ös från första början. Vi satt tillsammans med Stephanie och tittade på Frost. Det gillade hon. Såklart har jag sett filmen någon gång, men det gör egentligen ingenting, för den är väldigt sebar….musiken i filmen är underbar. Det kändes skönt att starta dagen i lugn takt. Jag måste dricka minst två muggar kaffe innan det går att prata med mig och det är också anledningen till att jag går upp tidigare än alla andra. Lugn och ro är ett måste.

Kent1

Min älskling

Fotografiet på Kent är taget för längesedan men jag älskar det och jag använder det ofta. Såklart att mannen i mitt liv också ska få ett fint fotografi.

Efter vi hade suttit och tittat på filmen så var det dags för frukost, något försenat förstås. Vad gör väl det när det ändå är söndag? Ingenting. Jocke och Linnea åkte iväg och handlade bullar och lite pålägg till. De är för söta. Varje gång de kommer så har de något med sig. Igår hade de ett par kassar med olika ting med sig…Så gullig, är dem.

prinsessan

Prinsessan Cornelia

Såklart hittade jag en del material som ramar på nätet. Det blir genast svårt att välja när det finns mer än en möjlighet. Jag kan bli tokig på mig själv. Varför ska det vara så jäkla svårt att bara välja en bild, till exempel? För min del är det så ångestladdat, det måste bli rätt och bilden måste vara perfekt. Som tur väl var så fanns det ett program där ramarna redan fanns, men det blev jättesvårt ändå. Hade jag valt med en gång och fixat det jag skulle så hade inlägget varit klart för många timmar sedan. Det kan jag lova. Sen finns det ett bekymmer till när jag redigerar i ett program, där finns olika funktioner. Crazy!! Det är precis det jag blir. Ögonen blir säkert dubbelt så stora på mig när jag hittar rätt.

frame-png.blogspot (1)

Den här prinsen känner ni väl igen..just det, Caspian

Det är inte svårt att hitta en bra bild på den ungen för alla foton blir bra på honom. Han är alltid lika glad, det finns inte ett bekymmer i hans värld. Det ska det verkligen inte finnas heller. Han är så kramgo. Varje gång jag träffar hon så fylls mitt inre med stolthet och lycka, då känns det som att jag ska sprängas. Du har säkert känt den känslan någon gång. Så härligt och han kan konsten att få mig glad….

PicMonkey Collage

Sist men inte minst brukar man ju säga, men här är hon faktiskt minst, den lilla sötnosen. Idag väger hon 635 gram. Hon har klarat sig utan respirator och vi håller alla tummar och tår för att det förblir så. Det är hon värd, som hon kämpar på. Det finns några nya foton som du inte har sett innan. Bland annat finns det två fotografier där hon kämpar emot den som stökar med henne. På den bilden kan du verkligen se hur pytteliten hon här. Sköterskans fingrar ser ut som en jättes fingrar. Michelles hand är nästan lika stor som ett finger. Ja, det är helt otroligt vad de är duktiga nu för tiden. Det tackar vi gud för, såklart. Hon är nu 3 veckor gammal och sm vanligt så säger jag, var tog den tiden vägen?? Ibland stannar jag upp och reflekterar och då kommer jag i regel på att tiden är för snabb, jag hinner inte med. Tur är att Michelle mår bra och är stabil. Hon är min idol…

Hedda mår inget vidare idag, hon kräks och är lite hängig. Förmodligen har hon fått i sig något olämpligt. Jag har sett henne vara så här innan men jag blir superorolig. Så rädd att hon ska bli riktigt dålig. Jag kan inte tänka mig en värld utan Hedda, det skulle vara förskräckligt. Det är många gånger vi har blivit stoppade på gatan och blivit berömda för att hon verkar så glad. Det är hon verkligen, hon är nog en ibland de gladaste hundarna jag sett. Det är trevligt för det smittar faktiskt av sig även om hon är en hund. Förmodligen mår hon bättre imorgon.

Alltså jag är så trött. Därför avslutar jag inlägget här för ikväll. Nu har du fått en del bilder att titta på. Kommentera gärna dem då jag är totalt novis vad det gäller fotografering. Jag tycker bara att det är roligt att redigera bilderna. Så så är det. Emil har varit vaken hela natten och är fortfarande vaken. Det börjar närma sig tiden då vi kommer skicka honom i säng. Jag hade aldrig fixat att vara vaken så, det kan jag lova.

Ha nu en fortsatt bra kväll denna söndagen, vi hörs nog imorgon igen. Kramar kommer din väg och energibollarna också. Sköt om dig och dina kära…<3 ❤ ❤

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s