Magen är inte bättre…..

änglarna

Hej, finaste….

Jag har vilat hela förmiddagen i stort sett, fortfarande feber och har ont i magen…Detta är inte roligt alls, jag har det riktigt jobbigt nu..Min smärläkare ringde innan idag och tyckte att det var bättre att jag låg inne, men vill läkaren skriva ut mig så åker jag hem, inte en chans i världen jag åker in igen. Har de skickat hem mig, så stannar jag hemma. Hon menade på att hon hade sagt till om EKG och det blev inte taget, det kan ju inte jag hjälpa. Jag ska nog fixa detta också…

Som du ser på bilderna så har jag haft fint främmande idag, för första gången kom de med Michelle..Lycka!! Jag fick hålla och då glömmer man bort allt som var innan. Efter att de hade gått så lagade Kent god mat och jag åt faktiskt en del, som jag fick behålla….yeaaa. Det är egentligen inte det som är problemet, utan det är att när smärtan går för högt så spyr jag av det..Tålamod, Mia…Efter maten kom Caroline, Caspian och en vän till Caroline. Jag hjälpte till med att fixa en del saker med datorn och då hade jag det att koncentrera mig på. Så länge jag bara har något att göra, kan jag försöka glömma smärtan, inte alltid, men lite hjälper det. Blodsockret ligger fortfarande högt…Varför?? Jag vill inte mer… Men jag kommer inte åka in, jag orkar inte mer.

Jag tänkte fortsätta på min bok ikväll, jag är numera på kapitel 5, så det går framåt. Nu har även Kent läst den och godkänt den, men det är myyyyccckkkkeeet kvar. Jag önskar att den var färdig för att skickas in, det hade varit skönt. Den enda som jag kan förändra det är jag, det är jag medveten om, men det är inte så lätt att skriva när allt går åt fanders med hälsan. Jag ska tillbaka, jag ska snart må bra!!!! Så är det bara.

Musik, musik……….hela tiden, jag måste lyssna, nya låtar, gamla låtar. Det går inte att leva utan för tillfället. Det är min egen värld, min dator, mitt hobbyrum, egentid. Det är sant, Spotify går från morgon till kväll..Planer för framtiden…inte ännu. Jag har så mycket jag borde ta tag i, men jag orkar inte. Sen, senare ska jag, men inte nu. Snart så..

Jag avslutar ett litet kort inlägg här, många kramar skickar jag dig. Energibollar får du köpet…Ta hand om dig och glöm inte att:

Skänk mig en tanke ibland, ge mig värme, ta min hand…<3 ❤ ❤

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s