Drömmar och nu jäklar…..

söndag

Hej, finaste….

Då var det plötsligt söndag och slutet på påsklovet är här. Imorgon börjar Emil i skolan igen, och jag tror ändå att han tycker det ska bli ganska så skönt. Han blir så rastlöst av att vara hemma. Sen har det varit mycket för honom också. Mycket sjukdomar….

Idag är jag helt slut. De tre dygnen utan nästan ingen sömn alls har nog gjort sitt och antagligen är det dags för kroppen att säga ifrån idag. Det får bli det sista nu….jag är en drömmare, jag har fortfarande mål att nå, jag har inte slutat drömma. Så nu jäklar ska jag ta tillbaka mitt liv, nu får det vara nog….Någonstans därunder finns hon, Mia, och det är dags för henne att ta över nu. Jag har alltid tagit livet med en klackspark och positiv anda, det är dags för mig att hitta gnistan igen….MITT LIV ÄR INTE SLUT!!

Jag ska bara bli lite piggare sen ska proteserna på, snygga kläder och smink. Sen så är det dags att för varje dag som går, bli bättre på att gå. Här ska kämpas…

Som ni ser på fotografierna så har Stephanie fått hålla sin lillasyster, med hjälp, för första gången. Mäkta stolt såklart. Sen är det ett fin foto på Michelle med sin nalle. Stora flickan är hon nu, väger över 1800 gram nu. De tar ut henne i vagn nu, med syrgas fortfarande. Det blir snart dags för sonden också att dras. Lycka !!

bryan-624-1389989287

Den här mannen, introducerade Caroline för mig för någon dag sedan. Redan första gången jag hörde honom sjunga var jag fast…Hans namn är Luke Bryan och jag är totalt knockad av hans musik. Så jag lyssnar på hans låtar hela tiden….mys….

Jag började skriva på boken igen igår när jag fick hit datorn, men det är precis som jag inte riktigt orkar. Det går inte att fokusera på texten och jag blir förbannad på mig själv. Nu är det dags att skriva klart boken, det har jag gett mig fasiken på men vad ska jag göra för att hitta lusten igen…Säg det…

Nu har jag börjat se Jocke och Linnea när de går fram till altaret och han är så stilig. Varenda gång jag hör en viss låt, så börjar det och du tror väl inte att jag gråter, väl?? Jo, då…mina tårar ramlar i massor. Min gosse har blivit en man och det är så förbaskat svårt att förstå. Likaväl som att Emil har börjat få mustasch…min lilla gosse!! Nej, ibland önskar jag att det fanns en knapp att trycka på så tiden fick stå stilla ett tag. Sen är jag medveten om att jag blev mamma och mormor väldigt tidigt. Det är därför jag har bestämt mig….HÄR SKA LEVAS LIVET!!

Det finns så mycket kvar som jag inte har gjort ännu. Jag har aldrig varit ute och rest, det ska ändras på. Det är dags nu…

Jag ska sluta vara så jäkla feg, ramlar jag så gör jag, när jag ska gå. Det är bara att hoppa upp igen…Det gäller ju ta vara på att jag har tappat så mycket i vikt. Det är ju lättare att gå nu…Nej, ingen tvekan mer…nu kör jag…

Jag önskar dig, fina du en underbar söndag. Ta hand om dig själv, det är du värd. Kramar i massor kommer din väg…ta för dig, så många du kan. Energibollarna får du på köpet om du behöver. Till min underbara familj, mina syskon inräknat….JAG ÄLSKAR ER, TILL MÅNEN OCH TILLBAKA…Speciellt för dig, Kent. Jag kommer aldrig sluta älska dig, jag älskar dig mer än någonsin…vi, du och jag, vi är ett och kommer alltid vara det. Det finns ingen som du, kommer aldrig finnas heller….Jag älskar, älskar dig meeeessttt och det är inte lönt du försöker vinna den tävlingen, för nu är jag inte i telefonen så att du kan säga jag älskar dig mest för att sedan lägga på luren.

Du och jag, fina, vi hörs snart igen. ❤ ❤ ❤

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s