Idag är dagen då jag…..

1Hej, finaste….Då var det tisdag idag och än så länge, mår jag ganska bra. Bilderna talar för sig själv, jag hade gått ner 18 kilo sist jag vägde mig, men nu är det mer. Jag är fortfarande tjock, men det får ta sin tid.

Idag är dagen då jag avslutade kontakten med smärtmottagningen. Idag är dagen då jag har varit utan smärtstillande i fyra dagar. Idag är dagen då jag ska försöka leva livet och inte låta livet bestämma. Idag är dagen då jag ska acceptera att det är okej att vara funktionshindrad. Idag är dagen då jag ska försöka att inte känna mig i vägen. Idag är dagen då jag ska försöka vända allt till positivt. Det är denna dagen. Vad morgondagen bär med sig det vet jag inte och jag tänker inte skänka det en enda tanke. Idag är först.

Sedan tänkte jag dela med mig av en blogg som kan vara rolig och intressant att följa Lady Gourmet. Hon skriver om ställen som hon äter på, både vad gäller service och så vidare. Så ta en titt där..

För övrigt så är vår ganska lugn framåt eftermiddagen. Jag vill också berätta att jag håller på att skriva nitlotten del 2, men det är jobbigt att skriva om och därför tar det lite tid, men jag lovar att det kommer.

Kramar till dig, ifrån oss tre här hemma. Vi hörs snart igen om du vill…Kärlek ❤ ❤ ❤

7 thoughts on “Idag är dagen då jag…..

 1. hej min vän!
  Ja, idag var jag till kyrkan, med en kamrat. Det var lite sol o regn, men varmt i luften. det var lite musik man kunde lyssna på , för dom spelade keybords, och lite sommarsånger..

  kram Anki

  Liked by 1 person

   • kära vän!
    idag är det onsdag, det såg ut att kanske bli regn, men solen sken för fullt, och jag åkte till Solna Centrum, där jag bott en gång i tiden. Och stötte på en kamrat, som jag känner, vi var o fikade i centrum…och tittade lite i affärer, men allt är så dyrt…har i alla fall rört på mig idag med..
    hoppas ni får bättre väder snart.
    kram Anki

    Liked by 1 person

   • Hej Vännen!
    idag var det dags för kyrkan igen, med lite musik, orgelmusik. Och sen var det fika för dem som
    ville sitta ute i trädgården, och äta en våffla, o kaffe- 20 kr

    Kram Anki

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s