Ett förflutet är ett förflutet..

20160825_141608.jpg

Hej, finaste du…

Ja, du känner väl igen vår lilla hårboll, älskade Hedda. Hon är alltid så glad och positiv och jag älskar henne gränslöst. Idag har jag och Bolt varit ute nästan hela dagen. Först körde jag in och handlade en runda på gallerian, sedan körde jag ut till Maxi. Kent tog bilen och så storhandlade vi…så skönt. Jag älskar att vara ute och köra. Det är en härlig känsla av frihet..

På tal om frihet, så vaknade jag med samma energi idag igen. Att slippa tänka på smärtstillande och få ångest över det är en mäktig känsla. En frihet! Sedan har jag funderat lite de sista dagarna på det här med att ha mist benen. Det känns okej nu. Visst lite smärtor har jag då och då, men det är bara att bita ihop och göra det jag kan för tillfället och ju mer jag gör, desto starkare blir jag. Det finns en del funderingar på det förflutna, men nu är det dags att lägga det bakom sig. Ett förflutet är ett förflutet och nu väljer jag att låta det vila. Det ska inte påverka min vardag mer. Det är okej att sitta i rullstol, livet fortsätter ändå. Dags att sträcka ut händerna och nå nya mål. Drömmarna når jag inte genom att gå bakåt, det är framåt som gäller. Min barndom är borta, men jag har fortfarande framtiden framför mig. Det går inte att gå runt och vara bitter över allt som har hänt. Det skadar mig mer än någon annan och jag har tagit tillräckligt med stryk av livet. Det är upp till mig att förlåta…att acceptera mitt förflutna. Det har skapat mig till den jag är idag, och jag är helt okej. Så jag sträcker mina händer mot framtiden och släpper taget…idag.

På måndag är det dags att börja utredningen på hur mycket jag kommer kunna arbeta och det kommer ge mig nya erfarenheter. Jag tänker inte sitta hemma och rulla tummarna, så är det bara…Jag älskar att ha saker som ska göras och detta är ytterligare en sak. Pratade förresten med Emils nya lärare, hon är helt okej. Emil kommer hem från skolan, pigg och glad. Han har mognat så otroligt mycket under sommaren, och han får höra överallt att han har gått ner så mycket i vikt…och jag det har han. Det finns inte mycket övervikt kvar längre. Han mår så mycket bättre och det syns verkligen på honom. Det är även dags för honom att börja raka sig…kan du fatta att han är så gammal nu, det kan inte jag…Helt makalöst. Vi skrattar även ofta åt hans röst, du vet målbrottet…Det låter så kul ibland. Det är enormt stort att vi får må bra, allihopa…Det är en dröm bara det, men fler drömmar och mål väntar..En del små, en del stora, men du ska se att vi kommer nå dem också.

Till sist så måste jag gratulera vår älskade dotter..hon fyller 25 år idag och det är också svårt att greppa. Hon har tillsammans med sin familj gått igenom så otroligt mycket. Jag har fortfarande samtalet i färskt minne, när hon ringer och är helt förstörd, när de skulle plocka ut Michelle, och hon var så rädd. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det. Detta lilla mirakel som nu är sju månader. Aldrig…någon av oss trodde det skulle gå vägen. De tog sig igenom det tillsammans och är nu den erfarenheten rikare. Michelle är fantastisk…även deras andra barn, som inte hade det så enkelt när Michelle kom till världen. De har även stått ut med en massa andra saker, tillsammans har de fixat allt..Jag älskar de till månen och tillbaka…Grattis, älskade tös…Här är lite foton på er resa tillsammans…Jag är stolt över att vara din mamma…

 

Jaha, käraste du…det blev ett lite längre inlägg…Jag sänder ut mängder av kramar i etern och en extra stor till Sandra….Vi hörs snart igen, om du vill…Kärlek ❤ ❤ ❤

3 thoughts on “Ett förflutet är ett förflutet..

  1. Har kommenterat här för ett tag sen och hoppades att det skulle bli bättre för dig. Och det verkar ju onekligen gått framåt för dig och det är jättekul och det glädjer mig att läsa. Lycka till och hoppas du får fortsätta må bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s