Suck, sova är överskattat

Hej finaste ❤️

Fotot är litet men jag hoppas att ni ser ändå. På första fotot ser ni vår stora hund, Hayley. Hon sitter på armstödet för att se Kent. Hon brukar göra så när någon går. Denna gången var det Kent som gick till träningen. Det roliga är att Hedda, vår lilla hund, brukar sitta bredvid. Jag hann bara inte fotografera innan hon stack ner. Sedan hänger de ihop som ler och långhalm. Hedda brukar ligga på Hayley. Annars brukar de hålla avstånd till varandra men när någon är iväg så är de så här närgångna. De är för roliga.

På det andra fotot ser ni Alexander. Jag glömde bort att fotografera när vi var iväg igår men ett foto tog jag i alla fall. Det var riktigt mysigt att bli bjuden på middag igår. En pratstund med skratt är värd så mycket. En kväll som denna kan förändra måendet i ett par dagar.

Här ser ni närheten mellan dem. Ja de är för söta. Jag älskar dem så mycket. Hade jag bott på en gård med benen i behåll så hade jag haft mängder med djur. Det har alltid varit min absolut största dröm. En dröm som jag nu inser, aldrig kommer bli sann. Kent har inte samma intresse för djur och det respekterar jag. Jag har växt upp med hästar omkring mig. Jag började rida när jag var 3 år. Jag slutade när jag var gravid första gången. Senare skaffade vi häst på foder. När Emil var född, följde han med till stallet i vagnen. Sedan, samma år som han föddes, bröt min sjukdom ut.

Nu skulle jag ge vad som helst för att känna doften, höra hästarna tugga sitt hö, känna deras varma päls med handen. Jag älskade att rida ut i skogen, tidigt på morgonen, vintertid. Gräset krasade under hovarna, träden var vita av frost och luften var kall och klar. Det var verkligen mindfulness. Jag kan inte minnas många stunder som var så full av lugn och ro. Själen, ja hela kroppen, var så avkopplad.

Var är mindfulness för dig?

Jag sitter i vanlig ordning i sängen och våndas inför natten. Jag bara måste iväg imorgon bitti. Det kan ju förändra min smärta. Visst är det 3 dagar fyllda av smärta, huvudvärk och illamående. När det är gjort så är det fritt i 6 veckor.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på boken. Jag tänkte höra också, du måste säga till om jag har för mycket foto. Jag tycker det är roligt att visa upp dem men det är kanske inte alla som tycker det.

Godnatt kära vän ❤️❤️ Vi hörs snart igen 🌷🌷🌷

4 kommentarer på “Suck, sova är överskattat

  1. Så gulliga dom är. Här är likadant. Vi två mot hela världen liksom 😍
    Jag skulle också kunna leva med massor av djur. Men det har man ju inte råd med. Glad för mina 2 hundar i alla fall 🤗
    Hoppas du fick lite sömn?
    Kram

    Gilla

Lämna en kommentar