När tiden springer iväg…

Hej finaste ❤️

Jaha, redan tisdag då. Snacka om att tiden springer iväg. Fick hämtat mängder med paket på posten idag, fick även ganska många hem. Hon som ringde på undrade nog. Nu är julklapparna klara, i stort sett Det halkade ner en del annat också såklart 😄 Köpte pumptvål till båda toaletterna, dofterna tranbär och äpple och kanel.

Tåget som ska rulla under granen är också här 🧑‍🎄🤶🎅 Som du vet, så är advent och julen väldigt viktigt för mig. Fick många fina kommentarer förra året om min pyntning. En sak till som jag älskar, nu när hösten är här, är doftljus. Jag har ett par tända med kanel doft. Sedan har jag köpt colacupcake och värmeljus med kanel doft. Nu väntar jag ivrigt på att äpple och kanel ljusen ska komma ut 🕯️🕯️🪔

Samtidigt som jag gör dessa inköpen, så mår jag bra. Tända ljus får mig att känna trygghet. En värmande känsla, ombonad… Jag är så med färger också. Vissa färger får mig må bra. Visst är det konstigt. Fast jag är nog inte ensam om att älska advent och julen. Köpte även vinglas med julmotiv 🎅🤶

Så dagen idag har varit kanon, ganska smärtfri 😊 Så nu ska jag äta om en stund, sushi ❤️

Kram kram kära vän ❤️

När ingen ser….

Hej igen finaste 💗💕

Klockan är mycket. Hade det varit en bra natt så hade jag sovit nu. Monstret sitter fast på mina stumpar. Klorna är djupt nedbäddade i skinnet. Det plirar med sina, illvilliga ögon. Ondskan personifierad! Det tar tag igen och trycker ihop musklerna så de krampar. Jag försöker sträcka mig ner, massera bort smärtan men det fungerar inte just nu. Det gör för ont, den minsta beröring, får det att ila längs ryggraden. De förbaskade tårarna gör sig påminda, nu låter jag dem rinna, när ingen ser. Musklerna i ansiktet, stramar så det gör ont, jag stönar högt, det är ingen som ser. Monstret skämmer mig, jag är rädd, det är ingen som ser. Känner en enorm ilska, det gör inget, det är ingen som ser.

Klagolåten är lång inatt. Räcker det inte att dagarna är jobbiga, måste nätterna också vara det. Varenda dag kämpar jag för att behålla min positiva anda. Ibland fungerar det inte, som igår. Jag har lärt mig, att ju mer positiva tankar jag har, desto troligare är det att lyckan får stanna. Jag hoppas att de smärtstillande ska hjälpa, annars blir dagen imorgon jobbig.

Jag ska försöka jaga bort monstret, torka mina tårar, massera både stumparna och musklerna i ansiktet och sedan ska jag låta ilskan rinna av mig. Visst låter det som en bra plan

Godnatt kära vän ❤️❤️❤️

Gårdagens mörker

Hej finaste 💋

Igår blev inget skrivet. Det var en mörk dag, då jag inte hittade något ljus.

Flöt bort i drömmar som krossats…. Hur livet har behandlat mig. När jag mår så, brukar jag försöka prata med de som finns runt mig men allt jag säger blir fel. Jag tänker en sak men säger något annat.

Ensamheten var enorm, som en bubbla, där jag kan se folk men inte nå dem. Försöker sträcka ut en hand men når inte fram. Tårarna rinner ned för kinderna. Med dem, rinner energin iväg och jag kapitulerar. Orkar inte försöka mer. Ingen som vill förstå. Kaskader av känslor som strömmar igenom mig. Hinner inte ta hand om en, innan nästa kommer. Känslorna gör att jag känner mig främmande. Ingen som förstår. Många drömmar och mål som har gått om intet och jag känner mig misslyckad. Ingen som förstår. Känslostormen gör mig ensam. En kuslig känsla, en mörk känsla. Ingen förstår.

Detta var gårdagens mörker. När natten kom och tystnaden la sig, kändes det helt okej. La mig och lyssnande på boken. Lät orden låta mig fly verkligheten. Igår var den grym. Dagen idag har varit något enklare men såren från igår är inte riktig läkta. Försöker bearbeta en sak åt gången. Något jag brukar vara bra på men ibland är det för mycket.

Igår stannade Cornelia och käkade middag. Jocke, Emma, Paddy, Sandra, Michelle och Kyle kom förbi en sväng. Jag har varit ute en sväng idag, en runda till Willys och gjort de dagliga inköpen. Kent är iväg och tränar. Jag hoppas på ytterligare en bättre dag imorgon.

Det var allt för nu….

Kram kram 💋💗