Foton

20150328_141335Lilla Caroline. Inte så gammal men redan full av bus. Fotona håller inte världens bästa kvalité. Den försökte jag leta upp en sida jag kunde använda som fotogalleri. Det var inte det lättaste så det får bli så här och jag hoppas det går bra. Jag kommer försöka byta foton här efter ett par veckor eller gör jag en ny sida. Jag vet faktiskt inte ännu.

20150328_141146

Detta är ett fint sommarfoto på en nyfödd Joakim och hans farmor. Platsen är Nävragöl som ligger i blekinge. Farmor och farfar hade ett stort hus där. Det var mys när vi kunde åka dit på sommaren och njuta. Barnen kunde springa fritt eftersom det var inhägnat. Över gatan fanns det en sjö vi kunde bada i.

wpid-20150328_135629

Mamma och Jocke. Jag tror nog att han var ganska trött på dopklänningen och alla foton. Men annars var han tålig, alltid. Svårt att fatta att mamma är borta när jag ser fotona på henne. Det är inte så länge sedan och det är ofta jag tänker, när något har hänt, att jag ska ringa henne för sen komma på att hon är borta.

wpid-20150328_134317Denna kakelugnen stod i huset i Skivarp. Det fanns totalt 3 stycken av dem i olika rum. Vi sålde de för att få ihop material till att bygga med. Trots att de var brända så fick vi ett bra pris. Det var egentligen bara till att tvätta av dem. Vi fick även följa dem när de plockade ner dem och gjorde sina märkningar för att det skulle bli lättare att sätta upp dem igen. Det krävs ju en del utbildning för att mura upp den igen.

20150328_135312

Detta är i trädgården i huset vi hyrde i Gualöv. Där skulle hyresvärden sälja huset och vi åkte ut. Det var även här jag fick Joakim och pappa gick bort. Så detta huset i Gualöv har många minnen med sig. Det är svårt att se vad det står i pratbubblan. Det står,, mamma när går vi glass?

wpid-20150328_135517

Vilka frisyrer man låg inne med. Fast vi tyckte det var fint då. Tänk vad tiden går. Det är det jag säger att jag hinner inte med och jag gillar inte det alls. Fast det finns inte så mycket att göra åt det. Jag får lära mig att leva i nuet.

20150328_134100

 

Detta foto älskar jag. Tankarna går direkt till julen. Detta är i Nävragöl och det var mängder med snö ute och de väntar på tomten som kommer med lyktan. Huset i sig var väldigt fint och alltid pyntat ifrån golv till tak. Barnen älskade att vara där. De har många minnen ifrån de jularna.

20150328_133321

Detta är något helt annat för här tvingas de att sitta framför granen och så ska de helst le. Det ser inte ut som någon av barnen fixar det. De vill bara därifrån och det gäller lilla Jocke också. Han ser ut att vara på språng redan. Men fotot fick jag i alla fall.

20150328_133721Här är vi också finklädda. Lilla Jocke bär slips och väst, gud så söt. Kent har också slips. Jocke ser inte jättelycklig ut men det kan ju vara något annat som har hänt. Dessa gamla fotona är så roliga att ha. Sen att Jocke kommer strypa mig för detta bryr jag mig mindre om. Det är skillnad att lägga ut foto så här. Jag har inga foton med bara rumpor i alla fall.

wpid-20150328_133028Detta fotot är i väldigt dålig kvalité tyvärr. Detta blir vår första sommar med vår egna husvagn och den är då uppställd ifrån april ca till runt augusti-september. Det var så mysigt att fira påsk på campingen men det kunde vara kallt. Men det struntade vi i. Som sagt så älskade barnen detta och jag önskar att Emil också skulle fått uppleva det. Men tyvärr.

Då så mina vänner det var vad jag hade denna gången. Jag har inte bestämt om jag byter ut fotona här om någon vecka eller jag gör en helt ny sida till. Kramar till er ❤ ❤ ❤

 

2 reaktioner på ”Foton

 1. Lena

  Måste skriva en liten rad om dina fotografier. Tycker inte att det är fel på kvaliten. När jag får möjlighet att läsa om ditt liv, samt se människorna du berättar om på fotografierna. Då känns du väldigt sann och nära. Fortsätt du med att lägga upp fotografier och berätta i vilket sammanhang de är tagna. Det är säkert fler än jag som tycker att det är trevligt. Kram Lena

  Gilla

  1. Hej min pingla. Det är så jag också känner, det blir lättare att associera till mig och de mina. Det är också roligt med en bild på till exempel tidningarna som jag hade nu för det blir lättare att se bilden framför sig när jag bläddrar igenom dem. Så jag gillar också foto.
   Kram fina du så hörs vi snart igen ❤ ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s