Mina alster

Här kommer ni se vad jag gjort och även vad det kostar. Tänk på att jag gör fler djur och raser så det är bara att fråga. Ni kan även slå en signal om ni vill. Ni når mig på 0721-674721. När det gäller betalning så har jag Swisch, det går även bra med en vanlig bankinbetalning och naturligtvis kan du betala när du hämtar om du bor i närheten. Kom ihåg att titta in regelbundet för varje gång jag gör något nytt så finns det här. 

Nyckelringar med djur kostar 100 kronor och frakten ingår. 

Nyckelringar med porträtt på människor kostar 175 kronor, det är för de är större. 

Halsband kostar 150 kronor utan kedja. Vill man att jag gör den också kostar det 175 kronor. 

Armband kostar mellan 200-250 kronor och det som är avgörande är storlek och ifall det ska vara dubbla porträtt. 

Broscher kostar 75 kr. 

Örhängen kostar 100 kronor. 

Porträtt i ram kostar 500 kronor. 

Alla priser är inklusive frakt. 

6 reaktioner på ”Mina alster

  1. Gud så gullig du är. Det är människor som du som gör det värt att fortsätta kämpa. Dagar när det är som tuffast brukar jag titta tillbaka på just sådana här kommentarer. De som får mig att le, skratta och det får mig att känna att jag, Mia, betyder något. Så tack fina du…alla smycken jag visar går att beställa. Det går bra att ändra färger också. 😀

   Gilla

   1. Jag brukar skoja med att säga att jag är inte snäll, jag är bara ärlig. Det betyder att du är värd berömmet. 🙂 Ujujuj, det här kommer inte att bli lätt. I bildspelet finns det två halsband som för mig ser ganska lika ut, ett i vitt och ett i svart, båda är tighta om halsen, ganska glesa och ger en känsla av spets. Vad kostar ett sånt? Det var de jag föll för först, men jag ska titta igenom några gånger till. Kram på dig, du talangfulla kvinna!
    Charlotta

    Liked by 1 person

   2. Kram tillbaka, du fina, får jag säga då….halsbanden kostar mellan 120-200 kronor. Du får kika och fundera, sen får du gärna mäta runt halsen om du vill beställa, så att de sitter som de ska…:-)

    Gilla

 1. Nu hittade jag ett halsband som jag bara inte kan motstå, det är det vita med fyra blommor fram, en större och tre mindre, samt tre droppformade pärlor som avslutning nertill. Det är helt ljuvligt i vitt så jag vågar inte byta färg, och halsens omkrets är 38 centimeter. Eftersom jag har en gammaldags mobiltelefon så kan jag inte swisha utan betalar gärna till ett bankgiro eller konto.
  Charlotta

  Liked by 1 person

  1. Hej igen..då vet jag vilket du menar och det kostar 160 kronor och frakten kan jag bjuda på. Det går bra utan Swisha också, såklart. Vi har Swedbank. Du kan få kontonumret nu så har du det. Clearingnummer är 8214-9 Kontonummer är 973.534.001-1 och det står i både mitt namn Maria Ekdahl och det går bra att skriva Kent Ekdahl också….kram ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s