Jäkla kärl som inte ska sluta krångla

Anna i Frost

Då var hon klar. Anna i Frost.

Japp, då blev hon också klar. Det blev en del timmar ändå. Mönstret var ändå värst. Det tog en evighet att göra mönstret. Blir du sugen på att köpa det så kostar det 120 kronor. Det är än så länge det enda exemplaret så det är en perfekt julklapp till ett barn som gillar Frost och som gillar att läsa.

Jag har redan gjort mönstret till nästa projekt. Vad det blir, får du se sedan. Precis som vanligt. Jag måste ju göra det klart först för annars så vet inte jag hur det blir. Jag vill inte skämmas om det inte blir bra.

Mina kärl i högra stumpen har ärligt talat fått fnatt. Jag har så ont och det vill inte ge med sig alls idag. Det molar precis hela tiden. Ett förbannat irritationsmoment. Jag hatar det. Den smärtan är det som brukar tvinga mig i säng men där kan jag för fasiken inte ligga hela dagen. Jag är så fruktansvärt trött på att ha ont. Sådana här dagar när det inte vill bli bättre blir jag arg och moloken. Jag har tagit de smärtstillande som vanligt men de vill inte heller hjälpa. Vad ska jag göra åt det? Det finns ju ingenting att göra. Fast det goda humöret infinner inte heller sig idag. Det tär väldigt på mig att ha ständig smärta. Jag vet att det kommer lätta när jag kryper till sängs. Fast det vill jag inte, jag har inte tid. min tid går åt att leva. Leva livet och njuta av det. Då går det inte att lägga sig för att det gör ont. Nej, stumpen får göra ont en stund till för jag har ett nytt projekt som jag längtar att påbörja.Jag och Kent sitter och lyssnar på en ljudbok tillsammans. Jag pärlar och han spelar på sin mobil. Numera så är det inte alltid TV:n  är igång heller. Emil brukar vara inne på sitt rum. Antingen tittar han på film eller Youtube. Då och då så bygger han lego också. Lugnet har infunnit sig här hemma och vi njuter lika mycket av den alla tre. Så jag tänker kämpa ett tag till innan det är dags för sängen.

Idag så var det lite kyligare när vi var ute och gick. Färgerna är förändrade och det blåste lite grann. Kylan smög sig in på kroppen, precis som det ska vara när det är höst. Det är skönt att komma inomhus när vi har varit ute. Så trots att jag fryser när jag är ute så är det skönt att komma ut. Jag tänker mycket bättre när jag har varit ute.

Imorgon är det dags för Prisma igen, fast utan Emil. Han har kommit försent två gånger denna veckan och det får räcka med det så därför vill vi inte ta med honom imorgon för då missar han ytterligare en timme och det är inte bra. Det är så roligt med Emil på morgnarna, för jag kan skicka honom i tid och han kommer ändå försent. Snacka om att dra benen efter sig.  Nu har jag dock legat i resten av veckan. Jag har nog tjatat lite…men så är det. Det är viktigt att han får veta att det inte är ok på något sätt alls att komma försent, så någon ful ovana ska det inte bli. Han tycker själv att det är jobbigt att komma försent. för då måste han gå in när hela klassen sitter därinne och det gillar han inte.

Vi köpte clementiner idag för att prova ifall det gick att äta dem. De var så goda, inte ett dugg sura, så nu är det dags att ladda upp med dem. Alla i familjen är galna i clementiner och stackars Caroline är lite allergisk mot citrus, så hon som älskar frukt mest av dem alla, kan inte äta så många hon vill. Det är ofta jag har hört henne muttra över det. Det hade nog jag också gjort.

Jag tänkte bjuda på ett foto av våra nya maskiner. Visst är de fina? Sen det andra fotot är taget när vi var ute och gick, för det syns så tydligt att vi har bytt årstid. Färgerna är så varma, trots kylan utomhus….

Nej minsann, nu tror jag att det är sagt det som ska sägas. Jag skickar snabbt iväg både energibollar och kramar. Passa på att sno åt dig lite extra energi, det behövs nu. Sköt nu om dig själv och dina kära och nära, så hörs vi strax igen. ❤ ❤ ❤

nytt höst

One thought on “Jäkla kärl som inte ska sluta krångla

  1. Hej! Det var så länge sen du skrev på din blogg och blir orolig för hur du mår. Är allt OK med dig min kära bloggvän? Om du inte vill skriva här hur du har det kan du väl skicka ett e-post till mig.
    Ja här är allt som vanligt med mig och har värk då och då men är ganska bra nu från värken men är lite orolig av mig nu, förstår inte vad det är. Idag har jag i alla fall arbetat i endast 2 timmar här på kyrkornas secondhand affär som jag försöker arbeta där 2 timmar varje tisdag är så roligt att få komma ut och träffa lite folk. Här är min man just nu så förkyld så jag hoppas verkligen inte att han smittar ner mig för förkyld vill jag inte bli.
    Många kramar från Britt-Marie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s